Αντί αποχαιρετισμού
Μόντρεαλ, 20 Αυγούστου 2018 Αντί αποχαιρετισμού Αγαπητές μου συμπατριώτισσες, αγαπητοί μου συμπατριώτες, Αντί αποχαιρετισμού, θέλω να σταθώ λίγο σε ό,τι έκανε τη ζωή μας, Σχέση….
Read MoreΜόντρεαλ, 20 Αυγούστου 2018 Αντί αποχαιρετισμού Αγαπητές μου συμπατριώτισσες, αγαπητοί μου συμπατριώτες, Αντί αποχαιρετισμού, θέλω να σταθώ λίγο σε ό,τι έκανε τη ζωή μας, Σχέση….
Read MoreΟ Προσκοπισμός είναι μια εθελοντική, παιδαγωγική κίνηση νέων, που έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ανάπτυξή τους σωματικά, διανοητικά, κοινωνικά και πνευματικά μέσω της αλληλεκπαίδευσης…
(ΕΚΜΜ/Πάρις Πέτρου) Με αισθήματα αγάπης και εκτίμησης οι Έλληνες της Παροικίας μας αποχαιρετούν τον Πρόξενο της Ελλάδας στο Μοντρεάλ, κ. Νικόλαο Σιγάλα, ο οποίος, μετά…
Montreal, August 12, 2018– The Canadian Hellenic Congress (CHC) congratulates Greece’s Stefanos Tsitsipas on his performance in challenging for the Rogers Cup Men’s Tennis final…
Η υπερπροσπάθεια στο τουρνουά του Σαν Χοσέ, η συμμετοχή σε έναν τελικό WTA και εν τέλει η κατάληψη της δεύτερης θέσης, ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία…
ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΜΟΝΤΡΕΑΛ – ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2018: Στο πλευρό των πυρόπληκτων οι ομογενείς στο Μόντρεαλ, Έρανος από τον ραδιοφωνικό σταθμό Mike-FM 105.1 για τους…
Το Ελληνικό Κογκρέσο του Κεμπέκ, η Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μοντρεάλ και η Επιτροπή Magic Mission σε συνεργασία με το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στο Μοντρεάλ,…
ENGLISH FOLLOWS ΜΟΝΤΡΕΑΛ, 25 Ιουλίου 2018—- Το Ελληνοκαναδικό Κογκρέσο (ΕΚΚ) δηλώνει την αμέριστη θλίψη του για το τραγικό γεγονός της απώλειας της ζωής των συμπατριωτών…
(EKMM) Το Μαθηματικό Κέντρο Διαγωνισμών (Mathematics Contest Centre) διοργανώνει μερικούς από τους καλύτερους διαγωνισμούς μαθηματικών σε ολόκληρη τη Βόρειο Αμερική. Από τότε που ξεκίνησε τη…
(EKMM) Την Τρίτη, 19 Ιουνίου 2018 πραγματοποιήθηκε η Ετήσια Γενική Συνέλευση των Κοινωνικών Υπηρεσιών της Ελληνικής Κοινότητας Μείζονος Μόντρεαλ, όπου παρουσιάστηκε ο οικονομικός απολογισμός του…